Velkommen til Colour Ceramica
Personal menu
Søg

Terrazzo

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

CC Terrazzo Classic Arenal

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og sten i lys og rød farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Aso

Klassisk terrazzoflise med grå bundfarve og små sten i grålige toner. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Colima

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og små lyse samt sorte sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Erebus

Klassisk terrazzoflise med grå bundfarve og små sten i grålige toner. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Fogo

Klassisk terrazzoflise med sort bundfarve og små sorte sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Fuego

Klassisk terrazzoflise med sandfarvet bundfarve og beige samt sorte små sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Fuji

Klassisk terrazzoflise med grå bundfarve og små sten i mørke toner. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Hekla

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og lyse sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Hood

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og lyse samt små sorte sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Hudson

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og større sten i grøn farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Irazu

Klassisk terrazzoflise med sandfarvet bundfarve og små sten i lys beige farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Izalco

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og større sten i kulørte farver. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Katmai

Klassisk terrazzoflise med sandfarvet bundfarve og større beige sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Kea

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og større sten i flere farver. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Lassen

Klassisk terrazzoflise med sandfarvet bundfarve og små beige sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.